jam tangan baru akan datang! replika Omega Seamaster planet lautan jam tangan hitam gmt mendalam dikeluarkan

jam tangan baru akan datang! replika Omega Seamaster planet lautan jam tangan hitam gmt mendalam dikeluarkan

contoh yang baik adalah “kunci peri air,” yang merupakan sistem baru yang diwujudkan oleh replika omega jam tangan untuk memastikan bahawa casebacks seramik mereka skru ke kes itu supaya teks adalah betul-peringkat dengan jam tangan. ia adalah satu terperinci kecil dengan pasti, tetapi akan bergema dengan baik dengan banyak pelanggan mencari usaha untuk mencari kesempurnaan dalam jam tangan mewah. i juga seperti omega yang sangat jelas dan mudah mengenai rayuan model emas 18k Sedna (mawar) mereka yang menggabungkan rupa yang menarik emas dan seramik hitam. ambil perhatian bahawa, di samping menjadi jam tangan seramik yang dalam skuba, omega Seamaster planet lautan gmt dalam hitam juga mempunyai nilam pameran kristal kes kembali – yang tidak biasa untuk mencari pada menyelam jam tangan sama sekali.
omeg-077144
pameran kes-belakang adalah satu perkara yang baik kerana kita dapat melihat pergerakan sangat terpuji digunakan dalam Omega Seamaster planet lautan gmt dalam jam tangan replika hitam. di dalam adalah omega berkaliber 8906 “tuan kronometer” pergerakan dalaman dibuat. ini sahaja menjadikan ia satu peningkatan lebih gmt Omega Seamaster planet lautan sedia ada (kajian ablogtowatch di sini). pergerakan bersama paksi automatik ini beroperasi pada 3.5hz (25,200bph) dengan rizab kuasa kira-kira 60 jam. omega tidak mempunyai kekurangan produk untuk menjual, tetapi ini versi hitam yang mendalam baru laut planet ini adalah benar-benar baik walaupun katalog produk omega yang agak mantap.
ini dicapai dengan menggunakan bahagian-bahagian bukan logam dalam pergerakan itu. berkaliber 8906 juga mempunyai spring baki silikon dan menawarkan masa, tarikh, dan zon masa kedua melalui gmt tangan 24 jam. ini adalah salah satu pergerakan metas baru disahkan yang juga bermakna bahawa ia adalah lebih kurang “sepenuhnya anti-magnet.” semua pergerakan metas disahkan sendiri oleh omega, tetapi juga menawarkan pensijilan penjejakan COSC (walaupun COSC adalah pada ketika ini lebih rendah daripada pensijilan metas omega ini – kerana ia juga adalah untuk pensijilan “kronometer superlatif” rolex ini).
ini adalah satu perkara yang baik bagi orang-orang yang suka jam tangan mereka untuk kelihatan lebih baik, lebih lama. ketika datang ke warna seperti merah atau biru (kepada orang-orang model), omega kegunaan disuntik getah tervulkan seperti yang mereka lakukan pada model 2016 Omega Seamaster planet lautan lain yang memulakan kerjaya di Baselworld. replika omega lagi menggunakan Liquidmetal atau ceragold mereka (sama seperti Liquidmetal tetapi menggunakan emas) teknologi pada bingkai dan mahkota untuk menggunakan penanda dan logo omega.
omega telah mendapat sangat serius penapisan dan memperbaiki jam tangan mereka yang sedia ada baru-baru ini, jadi apa model seperti jam tangan planet lautan replika baru kekurangan dalam sesuatu yang baru semata-mata, mereka telah membayar di kecil, butiran ketara dan peningkatan keseluruhan. manfaat teknologi ini dapat dijelaskan dari segi rintangan haus. bukannya mencetak di atas bahan seramik, Liquidmetal digunakan logam cair mengisi saluran untuk membuat pembaharuan penanda – yang tidak akan mencalarkan jauh.
lautan gmt Seamaster planet asalnya memulakan kerjaya saiz kes baru dalam koleksi planet lautan yang adalah kira-kira 43mm lebar. sudah tentu, memandangkan ia adalah lautan planet, replika jam tangan terus mempunyai melepaskan injap helium pada 10:00 (kebanyakannya untuk gaya hari ini). ia masih saiz kegemaran saya untuk lautan planet ini. untuk laut dalam (yang atas sebab tertentu tidak lagi mempunyai gmt nama seperti yang sekarang), replika omega menggunakan 45.5mm yang luas (17.18mm tebal) kes planet lautan, yang menarik. mengharapkan banyak planet yang lebih tua lautan jam tangan untuk berada di pasaran kerana peminat memberi ruang untuk beberapa yang baru, sama ada dalam model hitam atau keluli.
planet lautan gmt 43mm lebar mempunyai 24-jam ditanda bezel berputar, manakala Omega Seamaster planet lautan gmt dalam hitam mempunyai bezel seorang penyelam 60 minit tradisional. omega memutuskan untuk menggabungkan terbesar Seamaster planet lautan saiz kes dengan komplikasi gmt – yang tidak dilakukan sehingga kini. omega direka skala 24 jam ke dalam dail sendiri – menjadikan ia satu penyelesaian hibrid bagus untuk beberapa pengguna. mendail seramik hitam diberi gaya baru angka arab untuk 2016, dan tangan adalah sama ada 18k putih atau 18k Sedna emas (dengan superluminova bahan luminant).
sudah tentu, apa yang beberapa orang mahu melihat pada masa akan datang adalah gelang seramik hitam dari omega. akan orang-orang yang pernah datang? mungkin – ia bergantung kepada bagaimana kuat mereka boleh mereka bentuk mereka. walaupun mereka faham ini adalah “sebenar” jam tangan menyelam, replika omega kata “model emas adalah sebahagian gaya hidup bagi orang-orang yang menikmati masa di atas dek.” mereka menyertai kenyataan ini dengan membincangkan secara keseluruhan “dalam air” prestasi keseluruhan koleksi planet lautan – yang amat baik apabila diperlukan untuk tujuan menyelam yang sebenar.