terbaik replika jam tangan Omega baru untuk tahun 2020

terbaik replika jam tangan Omega baru untuk tahun 2020

Seperti yang anda jangkakan, replika Omega telah melancarkan barisan jam tangan baru di Swatch, kumpulan kuasa Swatch Group. Kami menerima sejumlah 70 jam tangan baru selain dua jam tangan palsu antik khas.
Cukuplah untuk mengatakan ada banyak perkara yang boleh dicapai, dan itu akan berlaku sepanjang tahun ini. Tetapi di sini saya mengambil panas pada jam tangan terbaik Omega untuk tahun 2020:
Kami menjangkakan kemas kini kepada wira tahun lepas, Seamaster Diver 300M, dan kami tidak kecewa. Terdapat versi seramik dan titanium, dengan 43 kes yang lebih besar. 5mm, tiada tarikh, dan tangan dalam titanium bersalut PVD. Semua ciri-ciri ini tweaked kerana jam tangan direka untuk menjadi lebih alat seperti dalam penampilan.
Terdapat banyak jangkaan menunggang satu ini, didorong sebahagian kecilnya oleh penghormatan emas yang luar biasa yang dilancarkan pada awal tahun ini. Sekeping ulang tahun keluli 50 ini dibezakan oleh butir-butir emas Moonshine, ilustrasi kecil pada sembilan, caseback pepejal hebat dan mengambil baru yang sejuk pada gelang vintaj.
Berita kejutan dalam keluarga Seamaster sepatutnya dibebaskan dari versi chronograph. Menawarkan semua warna dan variasi kes / tali sebagai tahun lepas Seamasters sahaja, pekak baru ini berkemas di 44mm, dengan Kaliber 9900 di dalam, dan sentuhan lain yang menakjubkan seperti penyorong seramik sepenuhnya yang berkongsi bentuk kerucut untuk helium melepaskan injap.
Bagi chronographs replika jam tangan, kami juga dirawat untuk melepaskan kegemaran peminat, Seamaster Planet Ocean Chronograph, kini dalam hati seramik yang baru. Jeruk itu sedikit lebih halus daripada sebelumnya, kerana kesukaran bekerja dengan seramik, tetapi ia masih kecantikan berani di pergelangan tangan. Ia juga binatang, 45. 5mm dan 260 gram dengan gelang.
Saya gembira melihat pembukaan enamel merah enam bulan awal Tresor. Tetapi apabila tiba masanya untuk bergerak, saya benar-benar tertarik dengan keindahan halus dail Sedna emas dengan dail enamel kelabu yang elegan dan elegan.